HOMEKunstencentrum De Werf

  HOME

 

Recent sloegen Het Entrepot en De Werf voor het eerst op muziekvlak de handen in elkaar tijdens het URB ART festival. Een geslaagde double bill avond met huisartiest Lander Gyselinck en het Britse The Comet is Coming deed naar meer smaken. Er werden snel plannen gesmeed om meer synergiën op te zoeken en een eerste aangelegenheid diende zich aan op het jaarlijkse zomerfestival Vama Veche, dat dit jaar plaatsvindt van 30 juni t.e.m. 5 juli.
Op maandag 4 en dinsdag 5 juli presenteren De Werf en Het Entrepot twee jeugdige topduo’s uit de W.E.R.F.-labelcatalogus.

 

MA 04/07/16 - 20:00  
BERAADGESLAGEN
LOCATIE ASTRIDPARK
MET

KEYS FULCO OTTERVANGER | DRUMS LANDER GYSELINCK

GRATIS  
 
Het volledig losgeslagen duo van toetsenist Fulco Ottervanger en drummer én M.I.A. award winner Lander Gyselinck. Beiden zijn intussen gekend om hun onverzadigbare honger naar nieuwe muzikale experimenten en horen tot de generatie van jonge beeldenstormers van de vaderlandse muziekscene. In BeraadGeslagen exploreren ze de grenzen van jazz, avant-garde, elektronica en doodeenvoudige popliedjes, op zoek naar een eigen geluid en alle muurtjes slopend op de weg er naartoe.
 
DI 05/07/16 - 20:00
SCHNTZL
MET PIANO  HENDRIK LASURE | DRUMS CASPER VAN DE VELDE    
 

SCHNTZL is ongetwijfeld één van de grootste beloftes van onze nationale jazzscene. Daar zit de jeugdige leeftijd van beide groepsleden, Hendrik Lasure (18) en Casper Vandevelde (20) zeker voor iets tussen, maar het is vooral hun muzikale maturiteit en ongeremde creativiteit die langzaam maar zeker menige jazzharten aan het veroveren is.

 

BeRaadGeslagen© Gregoire Verbeke SCHNTZL